پانزدهمین سالروز راه اندازی شبکه تلفن همراه ایرانسل انجام شد

پانزدهمین سالروز راه اندازی شبکه تلفن همراه ایرانسل انجام شد

پی اچ پی و جی کوئری: نشست خبری پانزدهمین سالروز راه اندازی شبکه تلفن همراه ایرانسل با حضور دکتر بیژن عباسی آرند مدیرعامل، معاونان، مدیران ایرانسل و با میزبانی از اهالی رسانه اجرا شد.



به گزارش پی اچ پی و جی کوئری به نقل از روابط عمومی ایرانسل، دکتر بیژن عباسی آرند مدیرعامل ایرانسل در نشست خبری پانزدهمین سالروز راه اندازی شبکه تلفن همراه ایرانسل، با یادی از مرحوم مهدی بگلری و مرحومه زهرا حاجیان از خبرنگاران ساعی عرصه ارتباطات و فناوری اطلاعات، فقدان این دو عزیز را به همکاران شان و اصحاب رسانه تسلیت گفت.
وی در ادامه اضافه کرد: ایرانسلی یکی از بزرگترین و موفق ترین سرمایه گذاری های خارجی در کشور بوده و ماحصل آن شکل گیری یک اپراتور جدید، شکستن انحصار و خارج شدن از یک عرصه بدون رقابت به یک عرصه رقابتی ارائه سرویس و خدمات بوده است. حالا می توانیم به وضوح نتیجه این مشارکت و رقابت را در ارائه خدمات متنوع به مشترکان خود ببینیم و سایر بازیگران این عرصه هم توانستند سرویس بهتری به مشترکان ارائه نمایند و زیرساخت های ارتباطی کشور توسعه جدی پیدا کند. اگر این نوع فعالیت و این سرمایه گذاری و این بازیگران نبودند، در وضعیت کرونا خیلی از کارهایی که انجام شد امکان پذیر نبود.
مدیرعامل ایرانسل در ادامه این مراسم، با تبریک به دکتر زارع پور وزیر محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات، آمادگی ایرانسل برای پیشبرد اهداف وزارت ارتباطات در توسعه خدمات الکترونیک، توسعه تحول دیجیتال، توسعه اقتصاد دیجیتال و … را بیان کرد.
مدیرعامل ایرانسل با اشاره به آمار و ارقامی از وضعیت فعلی ایرانسل، اظهار داشت: ایرانسل حالا بیش از ۴۲ میلیون مشترک اینترنت همراه و بیش از ۷۳۰ هزار مشترک اینترنت ثابت دارد.
عباسی آرند اضافه کرد: نزدیک به ۳۳ هزار روستا تحت پوشش خدمات ایرانسل قرار دارند که بیش از ۱۴ میلیون جمعیت را شامل می شوند. همین طور بر طبق گزارش وزارت ارتباطات، پوشش نسل سه و چهار ایرانسل در روستاها از سایر اپراتورها پیشی گرفته است. در یکسال اخیر، ۱۶۴۲ روستا توسط ایرانسل به تکنولوژی نسل دو، ۱۲۹۰ روستا به تکنولوژی نسل سه و ۳۹۵۷ روستا به تکنولوژی نسل چهار اینترنت پرسرعت همراه تجهیز شده اند.
مدیرعامل ایرانسل بیان داشت: هم اکنون نسبت به ابتدای راه اندازی اینترنت پهن باند (مهرماه ۱۳۹۳)، سرانه دیتای همراه مشترکان ایرانسل ۴۰ برابر و ترافیک روزانه دیتای همراه نیز ۵۰۹ برابر شده است. مشترکان ایرانسل امروز سرعتی ۱۱۸ برابر را تجربه می کنند و به رکورد مصرف ۱۶/۸ پتابایت دیتا در یک روز رسیده اند که عدد بسیار بزرگی در مقیاس اپراتورهای منطقه و جهان است.
وی اضافه کرد: از کارهای جدی ایرانسل در سال قبل این است که هسته مرکزی شبکه ایرانسل به نسل پنج تجهیز شده و در کل کشور می توانیم خدمات مبتنی بر این نسل را ارائه نماییم. ایرانسل نخستین اپراتور ارائه دهنده 5G در کشور است که از شروع مردادماه ۹۹ تا کنون، ۷ سایت تجاری نسل پنج تلفن همراه در کشور راه اندازی کرده است و اکنون در شبکه ایرانسل ۴۰۰ هزار گوشی با قابلیت دریافت نسل پنج فعال است.
عباسی آرند گفت: ایرانسل در حوزه کارهای سرمایه گذاری و مسؤولیت اجتماعی، اقدام هایی همچون مرکز خدمات مشتریان ویژه ناشنوایان، کاشت ۱۲ هزار و ۶۰۰ اصله نهال، اهدای کپسول اکسیژن، مواد ضدعفونی و ماسک، اهدای بسته دیتای رایگان به اقشار مختلف، راه اندازی مدارس در مناطق محروم و سیل زده را انجام داده است.
مدیرعامل ایرانسل اشاره کرد: ایرانسل در ۸ شهر دیتاسنتر با ظرفیت ۱۴۸۷ رک دارد و راه اندازی سه مرکز داده جدید در شهرهای کرج و مشهد و اصفهان با ظرفیت ۲۴۰ رک را در مراحل پایانی اجرا و راه اندازی دارد تا مجموع ظرفیت مراکز داده ایرانسل به بالای ۱۷۰۰ رک برسد.
در ادامه دکتر حسن بولوردی معاون فنی و مهندسی ایرانسل و مهندس محسن یوسف پور معاون کسب وکار سازمانی ایرانسل، رویکردها، فعالیت ها و محصولات ایرانسل در امتداد تحقق تحول دیجیتال در لایه های مختلف را توضیح دادند.
از جمله این محصولات و راه حل ها می توان بازار دیجیتال ایرانسل ویژه تبادل API، راه حل ابری ایرانسل، «واکه» بعنوان یک راه حل بی سیم بر پایه فناوری push to talkover cellular، پلت فرم های تبلیغی ایرانسل و … را نام برد که در امتداد ایجاد زیست بوم دیجیتال به وجود آمده اند.
مهندس باقر صمدی معاون دیجیتال ایرانسل در توضیح زیست بوم دیجیتال ایرانسل، با اشاره به سوپر اپلیکیشن ایرانسل من، از ۴۶/۵ میلیون نصب این اپلیکیشن، بیش از ۱۵/۵ میلیون کاربر فعال ماهانه، ۲۴۰ میلیون تراکنش در سال و قرار گرفتن در میان سه اپلیکیشن محبوب ایرانی آگاهی داد. ایرانسل من حالا تجربه زندگی دیجیتال را برای کاربران فراهم نموده و پشتیبانی از شرکت های نوپا، پیاده سازی سریع فنی، مدلهای درآمدی متنوع، ایجاد حس وفاداری در مشترک و … از خاصیت های آنست.


منبع:

1400/07/30
23:36:19
5.0 / 5
1125
تگهای خبر: اپل , اپلیكیشن , ارتباطات , الكترونیك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۱
پی اچ پی جی کوئری پی اچ پی PHP