در یك رویداد علمی بررسی می شود
روش های افزایش ایمنی در مقابل بیماری ها با استفاده از پروبیوتیك ها
رئیس موسسه علوم و صنایع غذایی از برگزاری هفتمین كارگاه آسیا- اقیانوسیه پروبیوتیك ها به صورت مجازی اطلاع داد.
دکتر قدیر رجب زاده در گفتگو با ایسنا با اشاره به برگزاری هفتمین کارگاه آسیا- اقیانوسیه پروبیوتیک ها، اظهار داشت: این رویداد توسط موسسه علوم و صنایع غذایی و انستیتو متخصصین صنایع غذایی آسیا اقیانوسیه (APIFP) به صورت مجازی برگزار می شود.
وی زمان برگزاری این کارگاه را در ایام ۱۸ و ۱۹ آذرماه سالجاری ذکر کرد و افزود: هدف از این رویداد ارتقاء دانش و فراهم کردن بستر مناسب برای تبادل یافته ها و دستاوردهای جدید علمی میان پژوهشگران، صنعتگران و دست اندرکاران حوزه پروبیوتیک ها و همینطور افزایش آگاهی در مورد تاثیر مثبت آنها بر سلامت افراد است.
رجب زاده تصریح کرد: این رویداد بین المللی از سال ۲۰۱۴ تابحال در کشورهای "نیوزلند"، "چین"، "ایران"، "ویتنام"، "مالزی" و "تایلند" برگزار شده است. سومین دوره آن در سال ۲۰۱۶ در ایران به میزبانی این موسسه برگزار گردید.
رئیس موسسه علوم و صنایع غذایی با تاکید بر اینکه این کارگاه به صورت دوره ای در یکی از کشورها برگزار می شود، تصریح کرد: هفتمین دوره کارگاه آسیا-اقیانوسیه پروبیوتیک ها با محوریت اصلی "افزایش ایمنی در مقابل بیماری ها با استفاده از پروبیوتیک ها" برگزار می گردد.
رجب زاده پروتیوتیک ها را از اجزای اصلی برای افزایش و ایجاد غذاهای فراسودمند دانست که نقش مهمی در سلامت زایی جامعه دارد.
منبع: پی اچ پی و جی كوئری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب