راهکار افزایش سهم 5 درصدی فناوران در GDP
به گزارش پی اچ پی و جی کوئری رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با تکیه بر این که در هر جایی که درها باز بود و محدودیت کمتر، شرکتهای دانش بنیان توانمندی های خویش را ارائه کردند، اظهار داشت: فروش شرکتهای دانش بنیان ۲۰۰ هزار میلیارد تومان است که در افق ۴ سال آینده باید سهم این شرکت ها از GDP به ۵ درصد برسد.
به گزارش پی اچ پی و جی کوئری به نقل از ایسنا دکتر علی وحدت در رویداد تبادل فناوری صنعت بیمه که امروز به صورت آنلاین در محل ساختمان صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد، شروع فعالیت شرکتهای دانش بنیان را در ارتباط با سال ۸۹ و تصویب قانون پشتیبانی از شرکتهای دانش بنیان دانست و اضافه کرد: پس از گذشت ۱۱ سال ۶۵۰۰ شرکت دانش بنیان در کشور پا گرفته و اکوسیستم نوآوری از این شرکت ها، استارت آپ ها و شتابدهنده ها و صندوق های تأمین مالی در کشور را شکل داده اند.
وی ضمن اشاره به این که تصویب قانون جهش تولید دانش بنیان در دستور کار مجلس شورای اسلامی است، اظهار نمود: کلیات این قانون به جز یک بند آن به تصویب رسیده است.
وحدت ضمن اشاره به توانمندی های شرکتهای دانش بنیان در حوزه های مختلف، خاطرنشان کرد: این شرکت ها بیشتر در حوزه هایی توانمند شدند که درخواست بیشتری بوده است.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با تکیه بر این که این صندوق در حوزه توسعه فناوری صنعت بیمه عقب است، افزود: در یکی دو سال گذشته تحولات جدی در این صنعت بوجود آمده است، ولی مشکلات و چالش هایی در قالب صنعت بیمه وجود دارد، در حالیکه حداکثر استفاده صنعت بیمه از شرکتهای دانش بنیان، در بخش کوچک فروش بیمه است.
وحدت با اشاره به اینکه در صنعت بیمه دعوا بر سر این است که کیک کوچک را چه کسی بردارد، تصریح کرد: به نظر من این شرکت ها در دو حوزه می توانند به صنعت بیمه خدمات رسانی کنند که یک حوزه آن رفع نیازهای صنعت بیمه در زمینه هایی چون کاهش هزینه ها و افزایش راندمان است.
وی با تکیه بر لزوم توجه صنعت بیمه به توانمندی های شرکتهای دانش بنیان، اظهار داشت: در حوزه ای مانند دفاع که اصل محرمانگی در آن حاکم است، هر جا نیاز شد، از توان این شرکت ها استفاده شده است و الان پیشرفت های کشور مدیون این شرکت ها است.
وحدت با تکیه بر این که در هر حوزه ای که درها باز بود، این شرکت ها توانستند نقش آفرینی کنند، افزود: دومین حوزه ای که این شرکت ها می توانند در صنعت بیمه موثر باشند، توسعه بازار است. اگر می خواهیم ضریب بیمه از ۲.۶ به ۷ درصد برسد، نیاز است تا بیمه های جدیدی تعریف شود و این امر بدون برونسپاری قابل حل نخواهد بود.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با تکیه بر این که این شرکت ها دارای ظرفیت های بالایی هستند، تصریح کرد: مسیر موفقیت صنعت بیمه چه در حوزه کاهش هزینه ها و چه در توسعه بازار از شرکتهای دانش بنیان و نهادهای سیاستگذار عبور می کند.
وی با تکیه بر این که ما اصراری نداریم که این شرکت ها در حوزه فروش بیمه وارد شوند، تصریح کرد: حوزه های علم و فناوری زمینه ای است که می تواند در توسعه بیمه موثر باشد.
وحدت ضمن اشاره به ضرورت توجه به بیمه سرمایه گذاری، اظهار داشت: هم اکنون مسابقه ای تحت عنوان "کارویا" برگزار می گردد که ما به جای پول دادن به برگزیدگان از سرمایه گذاری جمعی اعتبارات آنرا تأمین می نماییم و در این رویداد با بیمه کردن اصل سرمایه مردم، برای این رویداد تأمین سرمایه کرده ایم.
وی افزود: این در شرایطی است که صندوق نوآوری نه بیمه گذار است و نه تمایل دارد در این عرصه وارد شود و اجرای این برنامه از جانب ما تنها نمونه ای است که می خواستیم اعلام نماییم میتوان از این ابزارها در حوزه توسعه فناوری بهره برد.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی ضمن اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در رسیدن سهم شرکتهای دانش بنیان در GDP به میزان ۵ درصد، تصریح کرد: هم اکنون میزان فروش شرکتهای دانش بنیان ۲۰۰ هزار میلیارد تومان است که در افق ۴ سال آینده باید سهم این شرکت ها از GDP به ۵ درصد برسد و این شرکت ها برای گردش مالی خود احتیاج به ابزاری به نام بیمه دارند تا بتوانند محصولات خویش را در صنایع مختلف عرضه کنند.
وی افزود: آسان ترین مسیر در این عرصه استفاده از نیروهای ارزان و خوش فکر و آماده به کار جوانان و شرکتهای دانش بنیان است.
وی ابراز امیدواری کرد که رویداد امروز نقطه آغازی برای نفوذ فناوری در صنعت بیمه باشد.
منبع: پی اچ پی و جی كوئری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب