ساخت یک سیستم کاشتنی

ساخت یک سیستم کاشتنی

پی اچ پی و جی کوئری: پژوهشگران دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی موفق به طراحی و ساخت یک سیستم کاشتنی/پوشیدنی برای ثبت فعالیت الکتریکی غشایی از مغز شدند.


به گزارش پی اچ پی و جی کوئری به نقل از ایسنا، دکتر امیر مسعود سوداگر، مجری طرح درباب سیستم کاشتنی/ پوشیدنی برای ثبت فعالیت الکتریکی غشایی از مغز اظهار نمود: محوریت این پروژه، طراحی و پیاده سازی یک سیستم ثبت ۸ کاناله الکتروکورتیکوگرام برای ارتباط با سیستم عصبی است که می تواند عمل ثبت کارهای برون غشایی مغز را انجام دهد. کم حجم بودن و سبک بودن به همراه چگالی قابل قبول الکترودها در سیستم ECoG، از خاصیت های مورد نظر در طراحی این سیستم است.
وی ادامه داد: سیستم ECoG مد نظر برای طراحی در این پروژه، یک سیستم با الکترودهای ثبت از جنس طلا در نظر گرفته شده است. بدنه این سیستم از جنس PLA بوده و قسمت الکترونیک آن با بهره گیری از تراشه های موجود در بازار پیاده سازی شده است. بخش انتقال داده و توان بی سیم نیز در نسل اول و دوم سیستم طراحی شده با بهره بردن از لینک خازنی بر روی PCB تولید شده و در نهایت باتوجه به محدودیت های انتقال توان در لینک های خازنی، از یک اتصال RF و باتری های قابل شارژ برای رسیدن به اهداف مدنظر استفاده شده است.
عضو هیات علمی دانشگاه خواجه نصیر اشاره کرد: علاوه بر بررسی عملکرد سیستم طراحی شده بصورت برون تنی، سیستم مورد نظر بر موجود زنده نیز مورد آزمایش قرار گرفته است.





منبع:

1400/11/04
10:41:50
5.0 / 5
1160
تگهای خبر: الكترونیك , باتری , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۴
پی اچ پی جی کوئری پی اچ پی PHP