برگزاری وبینار استفاده از هوش مصنوعی در تشخیص بیماری قوز قرنیه
پی اچ پی و جی کوئری: به گزارش پی اچ پی و جی کوئری، وبینار ˮاستفاده از هوش مصنوعی در تشخیص بیماری قوز قرنیهˮ به همت دانشکده مهندسی برق دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی برگزار می گردد.
به گزارش پی اچ پی و جی کوئری به نقل از ایسنا، قوز قرنیه (Keratoconus) اصطلاحی است که برای اولین بار بار در سال ۱۸۵۴ عنوان شد. قوز قرنیه از واژه های یونانی Kerato به مفهوم قرنیه و Konos به مفهوم مخروط، گرفته شده است. در متداول ترین حالت، به نازک شدگی اولیه قرنیه، قوز قرنیه گفته می شود.
نازک شدگی اولیه قرنیه به معنای دژنراسیون دو طرفه و نامتقارن قرنیه است که به تدریج باعث نازکی موضعی قرنیه و در نهایت بیرون زدگی قرنیه نازک می شود. در نهایت باعث نزدیک بینی شدید شده و کیفیت دید را تحت تأثیر قرار می دهد. قوز قرنیه معمولاً در دهه دوم زندگی و سن بلوغ شروع می شود. عوامل قوز قرنیه شامل ژنتیک و عوامل بیوشیمیایی است.
استفاده از هوش مصنوعی در تشخیص بیماری قوز قرنیه
هوش مصنوعی (Artificial intelligence) در سالهای اخیر، به حوزه پزشکی وارد شده و توانسته در تشخیص و درمان خیلی از بیماری ها به پزشکان کمک نماید.
وبینار "استفاده از هوش مصنوعی در تشخیص بیماری قوز قرنیه" روز دوشنبه ۷ آذر ۱۴۰۱ از ساعت ۱۵.۳۰ تا ۱۷ توسط دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی برگزار می شود. دکتر حمیدرضا تقی راد، عضو هیات علمی دانشکده برق دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، سخنران این وبینار است.
علاقمندان جهت شرکت در وبینار "استفاده از هوش مصنوعی در تشخیص بیماری قوز قرنیه" به آدرس https: //meet.kntu.ac.ir/b/zar-jrb-p50 رجوع کنند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب